Ons Product

De kern van onze verwarming technologie is een unieke gepatenteerde legering die verwarming kenmerken heeft ...

Meer informatie ...

Het Geheim

Met zestien jaren van ontwikkeling en OEM inzet, is het veilig om te zeggen dat Prestyl's dunne-film technologie met een ...

Meer informatie ...

Stralende Kunst

Infrarood panelen zijn nu verkrijgbaar met custom artwork, foto's, gangbare opnamen of uw eigen wensen.

Meer informatie ...

Laag Energieverbruik

Op de vraag hoeveel "BTU's" (British Thermal Units) kunnen onze kachels produceren wordt vaak gesteld door veel van Prestyls nieuwe dealers ...

Meer informatie ...

Ons Nieuws

Waarom Prestyl?

Met zestien jaren van ontwikkeling en OEM inzet, is het veilig om te zeggen dat Prestyl's dunne-film technologie met een levensverwachting van mogelijkerwijze 50 jaar of meer is een van 's werelds meest betrouwbare producten.
De kern van onze verwarming technologie is een unieke gepatenteerde legering die verwarming kenmerken niet gevonden in het product een concurrent kenmerkt. Deze legering wordt afgezet op een basislaag van Mylar en wordt "gedrukt" op een aangepaste drukpers met een snelheid van 2 mijl (3,2 km) per uur.
In tegenstelling tot traditionele verwarming producten die kunnen worden benaderd en makkelijk te onderhouden, worden producten ILO / Prestyl 's ontworpen in strakke, vaak ontoegankelijke plaatsen worden geïnstalleerd. Een dergelijke toepassing is het verwarmen van het spoor personenauto's.

Klik hier voor de Dealer Locator

PRESTYL DEALERS / DISTRIBUTEURS

Dealers, Distributeurs en Sales Representatives nodig in heel Europa.
Als u geïnteresseerd bent om een dealer te worden, neem dan contact op met: info@prestyleurope.com

Onze Klanten

Uittreksel uit onze internationale klantenbestand op het gebied van privé en industrieel gebruik van onze infrarood verwarming panelen.

Bekijk Alle